Om damväskor och skräppost

Som noggranna läsare av denna blog kanske har noterat har sidan ”Om” försvunnit. På denna sida försökte jag kortfattat beskriva vad bloggen handlade om.

För ett par månader sidan fick jag dagligen 30-40 skräppostkommentarer. De flesta kom från någon som sålde ett dyra damhandväskor. Jag skriver inte om damhandväskor.

Ett inlägg som kan ha provocerat denna flod av skräppost är det som handlar om vad sextio köpcentrumexperter tror och tänker. Inlägget illustrerade jag med en bild av kassar, sådana man får i olika butiker. Bilden tog jag själv. Se nedan.

Men.

Plötsligt såg jag att all skräppost vad relaterad till sidan ”Om”. Jag tog alltså bort den sidan och simsalabim så upphörde alla skräpmail. Jag skall nu försöka göra en ny sida där jag talar om varför jag egentligen håller på och skriver. Hoppas avsändaren av skräppost då har glömt mig.kassar

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s