Man kan självklart nöja sig med kaffet

Ritual Coffee Roasters på Valencia Street 1026, anses vara ett av de bättre kaféerna. Kaffet är  också väldigt gott. Personalen bakom disken maler och brygger hela tiden. Det räcker nästan med den goda kaffedoften. Man kan gå in och sätta sig  och självklart nöja sig med kaffet. Det är bara det att du blir ensam om det. Man sitter här inte bara för det goda kaffet utan också för att arbeta. Det är alltså inte så att en och annan har tagit med sig sin laptop och satt sig en stund på kaféet för att jobba. Alla i detta lilla kafé gjorde det. På nåt sätt kändes det som det som börjat som en trend hos somliga nu har övergått i något normalt som vi alla måste förhålla oss till.

DSCF1079

DSCF1076DSCF1078

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s