Svenska Dagbladet om köpcentra

Skärmavbild 2013-09-29 kl. 16.00.57

Svenska Dagbladets kultursektion ägnar idag flera sidor åt köpcentra. Man inleder med orden ”Stockholm har fler kvadratmeter köpcentrumyta per invånare än någon annan storstad i Europa”. Det är trevligt att man uppmärksammar detta faktum. Något som jag upprepat på denna blogg många gånger.

Sen är det två saker jag är lite förvånad över. För det första att artikeln kommer först nu. Det var ju i april som journalisten mailade och ville ha information till artikeln. Det andra är att ett litet tack för hjälpen hade ju inte varit fel.Skärmavbild 2013-09-29 kl. 16.03.36

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s