Förfulande verksamhet – nu även i Köpenhamn

IMG_8050 2När stadsträdgårdsmästaren i Vellinge tyckte att några bilar från lokala odlare var ”förfulande verksamhet” så är det inget mot vad som skedde i Köpenhamn på Pingstafton.

Här stängde man av en av gatorna vid självaste Rådhustorget för att Gumball 3000 skulle få visa upp sig. Gumball 3000 är rika människor som tävlingskör genom bl.a. Sverige i hög och olaglig hastighet.Läs här i Dagens Industri. Man bryter mot trafiklagar och betalar gärna böter. Man har ju råd. Detta kriminella beteende har pågått ett antal år till polisens förtvivlan. Men när Köpenhamns stad legitimerar verksamheten genom att upplåta gatumark för att dessa människor skall få visa upp sig har väl det hela tagit ett långt steg i fel riktning. De svartklädda typer som agerade ordningsmän hade orden ”CREW – Gumballarmy skrivet på ryggen. Kusligt.

IMG_8050

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s