Handel föder handel – och?

Mantrat handel föder handel som alltid upprepas när nya köpcentrum projekt skall motiveras får en ny belysning i Sydsvenskan i dag av Michael Minter, kommunikationschef och projektledare i Danmarks gröna tankesmedja Concito. 

Michael Minter skriver:

-Pengar som används till omsorg, service, upplevelser och reparationer leder till fler jobb på hemmamarknaden än de pengar som läggs på importerade konsumtionsvaror skriver Michael Minter, kommunikationschef och projektledare i Danmarks gröna tankesmedja Concito. Läs här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s