Slutet för köpcentrumepoken nalkas

AuchanFler och fler röster hörs nu som förutspår slutet för köpcentrumepoken. Senast är affärstidskriften Forbes som tar upp ämnet under rubriken The Coming Death Of The American Shopping Mall. Artikelförfattaren Tim Worstall pekar på internethandeln som hela tiden växer och till skillnad från fysiska butiker inte dras med stora lager. Tim Worstall menar att den dagen då räntenivåerna stiger från dagens nära noll till mera normala så kommer lagerkostnaderna att återigen göra sig påminda för den reguljära handeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s