Ännu ett Eurostop sålt

De holländska köpcentrumföretagen omgrupperar. Unibail-Rodamco säljer Eurostop i Halmstad till Eurocommercial. Priset blir ca 19.000 kr per kvm vilket är ca 2,5 gånger så mycket som man fick för Eurostop i JönköpingEurocommercial ser en potential i läget då Halmstadborna i onödigt stor utsträckning söker sig till andra orter för att handla.

Sannolikt blir även det så att Halmstad centrum och servicen i kringliggande småorter kommer att känna av Eurocommercials framtida satsning. De holländska pensionärernas pengar skall garanteras på det sättet.

En tanke på “Ännu ett Eurostop sålt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s