Ny ledning för Entré

Entré Malmö maj 2012

Newsec Asset Management heter företaget som nu skall söka få liv i köpcentret Entré I Malmö. Centret har haft ett stort antal tomma lokaler som man nu skall försöka hyra ut. De nya tjänster som utannonserats är centrumchef, centrumledare, uthyrare och teknisk förvaltare.

Entré lanserades en gång som ett ”upplevelsecentrum”. Upplevelserna skulle bestå av bowling, gym, bio samt restauranger. Detta ryms idag på ett av våningplanen. På de övriga två är det detaljhandel. Från Malmö stads sida blev man överraskad över att det egentligen var ett köpcentrum man gav tillstånd till. Men nu finns det där och något alternativ till att fortsätta som köpcentrum har inte hittills presenterats. Till hösten öppnar köpcentret Emporia i Hyllie, Malmö och där har man gjort plats för 200 butiker. Återstår att se hur många som fylls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s