Detaljhandelsvolymen

Diagrammet nedan från Eurostat visar detaljhandelns omsättning i fasta priser från 2003 och fram tills idag. Den röda linjen är Euromedlemmarna och den svarta är alla EU medlemmar. Referensåret är 2005 (den övre horisontella linjen). Nånstans vid 2008 fick utvecklingen en knäck och verkar inte återhämtat sig riktigt ännu. Lustigt nog ökade detaljhandeln det senaste året i Danmark med 8,1% vilket inte finns något fog för mot bakgrund av hur den danska ekonomin ser ut i övrigt.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s